Busrondreizen

Reissoorten

BusrondreizenBusrondreizen worden erg veel aangeboden door verschillende reisorganisaties. Deze zijn altijd in groepsverband en meestal per touringcar. Busrondreizen kan een busrondreis zijn in een ver land zoals de Verenigde Staten maar het kan ook vanuit Nederland, bijvoorbeeld wanneer je een busreis naar Duitsland boekt waarbij je diverse steden bezoekt. Deze busreizen worden vaak georganiseerd om een stedentrip te maken of als je een bepaald gebied bezoekt, goede voorbeelden zijn busreizen naar het Zwarte Woud of Sauerland. Het zijn vaak gezellige georganiseerde reizen waarbij je altijd weer andere mensen leert kennen en vaak in goede accommodaties slaapt.

Bij een busrondreis in een ver land maak je vaak wat grotere afstanden. Ook zijn ze in bepaalde landen wat anders dan dat we hier gewend zijn. Je kunt in een Afrikaans land bijvoorbeeld een safarireis maken per touringcar waar je dan vanuit de touringcar prachtige foto’s kunt maken van alle flora en fauna. Voorbeelden zijn safarireizen naar Kenia en Tanzania. Bij de meeste rondreizen per touringcar is er ook een aparte reisleider aanwezig, die alles vertelt over de bezienswaardigheden die je onderweg passeert. Op deze pagina bieden we een overzicht van diverse busrondreizen, georganiseerd door verschillende Nederlandse reisorganisaties.

  • Busrondreizen Vergelijken

    Busreis Kerst in Tirol

    8 dagen vanaf 499.00 euro    

    In Nederland sneeuwt het zelden rond de feestdagen. Heel anders is dat in het Oostenrijkse Tirol. In de meeste gevallen kunt u hier rond de kerstdagen al de latten of sneeuwschoenen onderbinden voor een heerlijke toc


    Langlauf- en wandelsafari Mieminger Plateau – Obsteig

    8 dagen vanaf 539.00 euro    

    Het Mieminger Plateau wordt ook wel het Sonnenplateau genoemd. Niet verwonderlijk, want dankzij zijn hoge ligging (ca. 850-1000 m) boven het Oberinntal geniet u ook in de winter van een heerlijk zonnetje. Het plate


    Busreis Kerst in prachtig Oostenrijk

    8 dagen vanaf 499.00 euro    

    Prachtige bergmeren, steile rotsen en glinsterend witte toppen… u bent in het Salzburgerland. Deze Oostenrijkse streek laat menig hart sneller kloppen, want de eenheid met de natuur is werkelijk adembenemend.


   • RSSAlle Busrondreizen Vergelijken »