Fly drive Best of Florida + verlenging Miami

Fly-drive, Kras, Verenigde Staten

16 dagen vanaf 878.00 euro    

Een schitterende individuele rondreis door het bruisende Florida! De vele pretparken van Orlando, een heerlijke mix van culturen en prachtige stranden, het zuidelijke puntje Key West waar de witte stranden mooi contrasteren met de blauwe oceaan, Fort Meyers, Miami met haar bijzondere architectuur… u gaat het allemaal zien en beleven met uw huurauto! De overnachtingen worden door ons voor u geregeld, wel zo gemakkelijk! Zonnig Florida wacht op uw komst!

Sunshine State Florida
Het moerasland van de Everglades. De koraaleilanden van de Keys. De smeltkroes van culturen in trendy Miami met haar pastelkleurige Art Deco huizen en zandstranden. Bruisend Orlando met de spectaculaire themaparken… in de ‘Sunshine State’ Florida zult u zich niet vervelen!

Everglades National Park
Everglades National Park, sinds 1979 op de Werelderfgoed van de UNESCO en in 2010 verklaard tot bedreigd werelderfgoed, is een uniek ecosysteem met zeldzame flora en fauna. Zo treffen we in de subtropische moeraslanden onder meer de bedreigde Floridapanter en de Amerikaanse krokodil aan en ook indianenstammen hebben hier hun thuis gevonden. Trekpleisters zijn onder meer Whitewater Bay waar de wateren van de Everglades, Florida Bay en de Golf van Mexico elkaar ontmoeten, de uitkijktoren in Shark Valley en de uit tienduizenden (!) eilanden bestaande Chokoloskee archipel. Wat een ervaring is het om op dit ongerepte stukje aarde, geteisterd door afwisselend hevige regenstormen, meedogenloze hitte, overstromingen en hardnekkige branden, met een propellerboot door het moeras te scheren!

Deze reis is inclusief 7 nachten verlenging in Travelodge Monaco Oceanfront in Miami op basis van logies.

boek