Fly drive Classic South Africa

Fly-drive, Kras, Zuid-Afrika

17 dagen vanaf 1834.00 euro    

Reis zelf van het noorden van Zuid Afrika, waar de nationale parken liggen die een thuisbasis bieden aan talloze diersoorten, via het oosten met de stranden naar het zuiden met wijngaarden, kolonistensteden, ruige kustlijnen en natuurlijk Kaapstad. In deze ‘moeder’ stad moet u eens in uw leven zijn geweest! Zuid-Afrika is een ideaal land voor een individuele verkenning per huurauto.

Wildparken & vergezichten
De indrukwekkende Blyde River Canyon, de Pinnacle Rock en God’s Window… de vergezichten zijn prachtig! Het magnifieke Kruger Park, het beroemdste natuurpark ter wereld met de grootste verscheidenheid aan Afrikaanse diersoorten. Als u geluk heeft, krijgt u hier ’the big five’ (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant) van dichtbij te zien! Het St. Lucia Reservaat, met het St. Lucia Meer, een prachtig kustreservaat met de hoge beboste duinen, moerassen, zandbossen en palmvelden. Dit zijn slechts enkele van de vele Zuid-Afrikaanse wonderen der natuur die u op uw route kunt verkennen!

Steden & dorpjes
Zuid-Afrika biedt u niet alleen wonderschone natuur, ook in de dorpen en steden proeft u historie en een bijzondere sfeer. Het historische, geheel gerestaureerde mijnstadje Pilgrim’s Rest, de levendige badplaats Durban, het aangename strandplaatsje Port Elizabeth, het levendige artiestenplaatsje Knysna, Oudtshoorn met haar struisvogels en niet te vergeten het overweldigende Kaapstad, met recht één van de mooist gelegen steden ter wereld! Maakt u zeker ook een tocht over het Kaapse Schiereiland, met als hoogtepunt de bekendste zuidelijke punt van Afrika, Kaap de Goede Hoop! ‘Skitterend Suid-Afrika’ verwelkomt u geheel terecht met trots!

boek