Fly drive Grand Tour South Africa

Fly-drive, Kras, Zuid-Afrika

22 dagen vanaf 2139.00 euro    

Op de indrukwekkende route van Johannesburg naar Kaapstad staat u veel moois te wachten, zoals beroemde wildparken, chamante plaatsjes, waanzinnige vergezichten en de fameuze Kaapse wijngaarden waar Zuid Afrika’s beste wijnen vandaan komen! ‘Skitterend Suid-Afrika’, een ideaal land voor een individuele verkenning per huurauto, wacht op u!

Wildparken & vergezichten
De indrukwekkende Blyde River Canyon, de Pinnacle Rock en God’s Window… de vergezichten zijn prachtig! Het magnifieke Kruger Park, het beroemdste natuurpark ter wereld met de grootste verscheidenheid aan Afrikaanse diersoorten. Als u geluk heeft, krijgt u hier ’the big five’ (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant) van dichtbij te zien! Het St. Lucia Reservaat, met het St. Lucia Meer, een prachtig kustreservaat met de hoge beboste duinen, moerassen, zandbossen en palmvelden. Dit zijn slechts enkele van de vele Zuid-Afrikaanse wonderen der natuur die u op uw route kunt verkennen!

Steden & dorpjes
Zuid-Afrika biedt u niet alleen wonderschone natuur, ook in de dorpen en steden proeft u historie en een bijzondere sfeer. Het historische, geheel gerestaureerde mijnstadje Pilgrim’s Rest, de levendige badplaats Durban, het kustplaatsje Hermanus waar u in het seizoen walvissen kunt spotten, het aangename strandplaatsje Port Elizabeth, het levendige artiestenplaatsje Knysna, wijnstad Stellenbosch, Oudtshoorn met haar struisvogels en niet te vergeten het overweldigende Kaapstad, met recht één van de mooist gelegen steden ter wereld! Maakt u zeker ook een tocht over het Kaapse Schiereiland, met als hoogtepunt de bekendste zuidelijke punt van Afrika, Kaap de Goede Hoop! ‘Skitterend Suid-Afrika’ verwelkomt u geheel terecht met trots!

boek