Kampeer safari van Kaap tot Victoria Falls

Kampeerreis, Kras, Namibië

25 dagen vanaf 2475.00 euro    

Wilt u zuidelijk Afrika echt ontdekken? Deze kampeertocht zorgt voor het ultieme ‘Afrika gevoel’ in dit veelzijdige en oogverblindend mooie gebied. Woestijnen, berggebieden en overweldigend mooie wildparken wisselen elkaar af, met ’s avonds onder de heldere, donkere sterrenhemel bij het kampvuur de verhalen over uw ontmoeting met een Himba stam, de olifanten, neushoorns, giraffen en kaaimannen die u gespot heeft en de machtige Victoria Falls. Bent u klaar voor de safari van uw leven?

Avonden rond het kampvuur
Kamperen in Zuidelijk Afrika, dat klinkt als een onvergetelijk reisavontuur en dat is het ook! En wát een ervaring om uw tentje op te zetten nabij wereldberoemde wildparken als Etosha of Chobe Nationaal park, of aan de rand van machtige rivieren! Bij het knetterende kampvuur komen de sterke verhalen los en ontstaan hechte vriendschappen voor het leven. De sterrenhemel boven u is werkelijk adembenemend! En of u nu in Zuid-Afrika, Namibië, Botswana of Zimbabwe zit, de geluiden van de dieren zorgen voor een passende ambiance!

Himba’s & Bosjesmannen
Namibië is het gebied van de Himba-stammen, herkenbaar aan hun rode huid en kleurrijke kettingen. Ervaar hoe deze stammen nog altijd op nomadische wijze leven en met hun vee door desolate gebieden trekken. Maak kennis met de manier van kleden en leven! Absoluut een geweldige ervaring! Daarnaast maakt u kennis met de cultuur, tradities en gewoonten van de San bosjesmannen! Deze oudste bewoners van Afrika wonen al duizenden jaren in de Kalahari Woenstijn! Ontmoetingen die u nooit meer zult vergeten.

U kunt deze reis ook boeken als <a href="”>25-daagse safari met verblijf in lodges/hotels (in plaats van tenten)!

boek