Rondreis Authentiek Portugal met verlenging

Kras, Portugal, Rondreizen

11 dagen vanaf 899.00 euro    

Reis deze zomer mee naar het land van tradities en kleurige folklore, waar de zon haar stralen werpt op een grootse historie… Portugal! Deze rijke geschiedenis komt uitgebreid aan bod in onder meer de universiteitsstad Coimbra en de ommuurde middeleeuwse plaats Óbidos. Ook de religieuze kunstuitingen van Alcobaça en de highlights van de hoofdstad Lissabon staan op het programma. En wat dacht u van een heerlijk portwijntje in de gelijknamige stad? U ziet het: een veelzijdige reis die u niet mag missen! Aan het einde van de reis verblijft u nog 3 nachten in Estoril of (in juli en augustus) Lissabon!

Kerken, kastelen & paleizen
Als u geïnteresseerd bent in geschiedkundige bouwwerken, dan kunt u uw hart tijdens een reis door Portugal ruimschoots ophalen! Er zijn talloze kloosters, abdijen, robuuste kastelen, sierlijke paleizen en kerken te bewonderen. Het beurspaleis en de kathedraal van Porto. Het bisschoppelijke paleis van Braga. Het middeleeuwse kasteel van Guimar ã es. Het Christus klooster van Tomar. De ‘Kapel van de Verschijningen’ in Fátima, dat jaarlijks vele pelgrimgangers trekt. De vele kerken en het tot luxe pousada-hotel omgebouwde kasteel in het karakteristieke witte stadje Ó bidos. Alcobaça met de monumentale cisterciënzer abdij van de Heilige Maria. Het grote barokpaleis van Mafra. Lissabon met het imposante S. Jorge kasteel. Het zijn slechts enkele van de vele erfenissen van de lange Portugese geschiedenis. Maar ook als u niet zo geschiedkundig ingesteld bent, zult u met volle teugen genieten van al deze imposante gebouwen. Zij dragen namelijk stuk voor stuk bij aan de bijzondere sfeer die de Portugese dorpen en steden uitstralen!

De Portugese Rivièra
Een verblijf aan de Costa de Lisboa is ronduit aangenaam te noemen. U kunt uw rondreis hier verlengen om aan het goudgele strand heerlijk te genieten van het oceaanbriesje. Natuurlijk neemt u extra tijd voor monumentaal Lissabon met haar fotogenieke middeleeuwse straatjes. En vergeet ook vooral niet om te smullen van verse vis, regelrecht uit de Atlantische Oceaan!

boek