Rondreis Florida Sunshine

Kras, Rondreizen, Verenigde Staten

13 dagen vanaf 1248.00 euro    

Van de hippe wijken, beroemdheden en Cubaanse sfeer in Miami tot de groene moeraslanden en alligators van de Everglades. Van de hightech wereld van de ruimtevaart bij het interessante Kennedy Space Center tot het pretparkenparadijs Orlando. Van de hagelwitte stranden en hoge oceaangolven van Daytona Beach tot de honderden eilandjes en schitterende koraalriffen bij The Keys. Florida heet u met een altijd zonnige lach welkom en toont u vol trots haar vele highlights!

Art Deco Miami
Miami heeft alles te bieden wat u van een badplaats verwacht. Eindeloze zandstranden, restaurants, trendy uitgaansgelegenheden in onder meer Bayside en Coconut Grove, een overvloed aan trendy kledingwinkels en kunstgalerijen in bijvoorbeeld Bal Harbour en watersportmogelijkheden. Interessant zijn de diverse wijken als het Cubaanse Little Havana en niet te vergeten het Art Deco District in Miami South Beach, ook wel ‘sobe’ genoemd. De huizen met hun tropische pastelkleuren en de zo typische bouwstijl van de jaren ’30 zorgen samen met de wuivende palmen, uitbundige bloemenpracht en de azuurblauwe oceaan voor een apart en aangenaam plaatje. Een cocktail op één van de terrassen van Lincoln Road, de meest chique straat van South Beach, mag zeker niet ontbreken, net zo min als een wandeling over de beroemde Ocean Drive. Alles bij elkaar genomen is het niet verwonderlijk dat beroemdheden zich hier prima thuis voelen, een restaurant openen of er hun vakantie doorbrengen!

Hemingway & Mickey Mouse
De fraaie historische panden van het zuidelijke Key West, met onder meer het geboortehuis van de beroemde schrijver Ernest Hemingway. De pretwereld van Disney World, het thuis van Mickey Mouse en zijn vele bekende stripvrienden. Sterren spotten bij Star Island in hip Miami… voelt u zich al thuis tussen al deze beroemdheden?

boek