Rondreis Java & Bali – 4 sterren Sanur Beach Hotel

Indonesie, Kras, Rondreizen

17 dagen vanaf 1240.00 euro    

Het uit 13.000 eilanden bestaande Indonesië is een betoverende reisbestemming! Tijdens deze reis ontdekt u twee van deze juweeltjes, namelijk Java en Bali. Historische stadjes, gifgroene sawa’s, vruchtbare plantages, de imposante Borobudur en adembenemende vulkanen wisselen elkaar af. Kenmerkend voor Indonesië zijn de traditionele dansers met hun rijk versierde kostuums en sierlijke bewegingen. De vaak religieuze dansen zijn vandaag de dag nog steeds een echte kunst!

Vulkanen en beroemde tempels
Het fantastische eiland Java heet ons welkom! In de schilderachtige houthaven Sunda Kelapa van Jakarta liggen sierlijke Buginese minischoeners op een rij te wachten op een nieuwe lading. Op de uitgestrekte theeplantages, waar een serene rust heerst, zien we met een beetje geluk theepluksters aan het werk. Bandung, gelegen temidden van imposante vulkanen, groene heuvels en ruige bergkammen. De indrukwekkende hindoetempel Prambanan. Natuurlijk bezoeken we op Java het bekendste monument van Indonesië, de 8e-eeuwse Borobudur, één van de moderne zeven wereldwonderen! U zult beslist onder de indruk zijn van het tegen een heuvel aangebouwde, op tien terrassen gelegen ‘bedevaartscomplex’, eens het slachtoffer van onder meer aardbevingen, zon, regen en beeldenstormen. De zonsopkomst boven de heilige vulkaan Bromo… een adembenemend begin van weer zo’n prachtige dag op Java!

Parelwitte stranden
Op het ‘godeneiland’ Bali vinden we tropische oerwouden, parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen, smaragdgroene rijstvelden, een uitstekende keuken, een uiterst vriendelijke bevolking, een rijke cultuur en eeuwenoude tradities. Genoeg te ontdekken op deze Indonesische parel!

<a href="”>Klik hier voor de rondreis Java & Bali zonder strandverlenging.

boek