Rondreis Verrassend Madeira – Hotel Orca Praia***

Kras, Portugal, Rondreizen

8 dagen vanaf 411.00 euro    

Het zonzekere en subtropische eiland Madeira is één van de meest geliefde vakantiebestemmingen van Europa. Het milde klimaat zorgt voor een weelderige natuur met de mooiste bloemen en planten. Het uitgangspunt van deze reis is Funchal, de levendige hoofdstad van het eiland. Hier kunt u heerlijk dwalen door smalle straatjes met talloze winkeltjes en knusse eettentjes en restaurants. Funchal is een prima uitvalsbasis om het prachtige bloemeneiland Madeira te ontdekken!

Subtropisch klimaat
Madeira, ‘Parel van de Atlantische Oceaan’. Door zijn inwoners ook wel ‘the floating garden’ genoemd. Dankzij het milde klimaat staat het eiland vol met exotische en zeldzame planten. Veel tuinen zijn open voor het publiek, waarvan de botanische tuinen en Quinta do Palheiro de bekendste zijn. Flora, maar ook fauna! Vooral de waterwereld is rijk aan verschillende vissoorten en tijdens een boottrip heeft u zelfs kans om dolfijnen of walvissen te spotten!

Pieken, dorpjes en dalen
Tijdens de inbegrepen excursies maken we uitgebreid kennis met de indrukwekkende natuur en de cultuur van Madeira, met karakteristieke dorpjes en vriendelijke eilandbewoners. Pico dos Barcelos biedt een fraaie blik over Funchal, de bergen en de kust. Hoger de berg op bereiken we Eira do Serrado, gelegen op een eenzame hoogte van 1095 m.Het fabelachtige zicht vanuit het ‘arendsnest’ op het Nonnendal is onvergetelijk. Ook Cabo Girão, de op één na hoogste zeeklif ter wereld, zal niet ontbreken! Natuurlijk nemen we u ook mee naar de op één na hoogste bergtop, de Pico de Arieiro (1810 m). Daarnaast proeven we van de Madeira-wijn in het kleine dorpje Monte, bezoeken we het schilderachtige vissersdorpje Câmara de Lobos, bewonderen we de ruige lavarotsen langs de kust van Porto Moniz en nemen we in Santana een kijkje bij de typische ‘Madeira huisjes’ met de rieten daken.

Wij bieden u ook: <a href="”>Verrassend Madeira met verblijf in het 5-sterren Hotel CS Madeira Atlantic Resort & Spa.

boek