Rondreis Zuidelijke Parels van Thailand

Kras, Rondreizen, Thailand

15 dagen vanaf 1249.00 euro    

Bij een reis met zo’n exotische naam denkt u natuurlijk aan hagelwitte zandstranden die langzaam overgaan in de azuurblauwe zee waar het wemelt van de kleurige vissen… Op de eilanden Krabi, Koh Phi Phi en Koh Samui komt dit beeld nog meer tot leven. Beginnend in de hoofdstad Bangkok, zakt u via het schitterende natuurgebied Khao Sok National Park en de wereldberoemde Phang Nga baai af naar Koh Samui, waarvan de stranden tot één van de mooiste ter wereld behoren…

Stad van wereldformaat
De Thaise hoofdstad Bangkok, de ’Stad der Engelen’, is een bruisende en fascinerende metropool waar westerse invloeden en oosterse mystiek elkaar ontmoeten. We ontdekken hier de schoonheid van het Grand Palace en bekijken de Chao Praya rivier, waar talloze schepen, riviertaxi’s en de typische longtailbootjes van kade naar kade varen. Slenter door levendige wijken als China Town door smalle straatjes met kleine winkeltjes. Maak een wandeling over de sfeervolle groente- en fruitmarkt en neem een kijkje tussen de talloze bloemen op de kleurrijke bloemenmarkt, de grootste van Thailand. Verken tijdens een schitterende fietstocht het echte Bangkok, in de kleine straatjes passeren je vriendelijke Thai, kleine tempeltjes, uitbundige bloemen, wuivende palmen en bananenbomen. Een stad om nooit meer te vergeten!

Juweeltjes in het Zuiden
Ontdek verlaten strandjes, verborgen binnenmeren en schitterende rotspartijen in het nog veelal ongerepte Zuid-Thailand! De stranden zijn hagelwit en vaak kilometers lang, de zee heeft ontelbare blauwtinten en in de vele beschutte baaien schommelen vissersbootjes op het ritme van de golven. In het Kao Sok National Park zien we talloze vogelsoorten, wilde apen, watervallen en horen we de prachtige geluiden van de jungle. Dit alles wordt extra aantrekkelijk vanwege de wuivende palmbomen, het heerlijke klimaat en de prachtige onderwaterwereld! Een droom voor iedere reiziger!

boek