Rondreizen Bhutan

Rondreizen BhutanEen rondreis aan Bhutan zal je je leven niet meer vergeten. Of u nu kiest voor een individuele rondreis of bijvoorbeeld een groepsreis, het land is prachtig om te zien en totaal anders dan bijvoorbeeld Nederland of andere Europese landen. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen graag meegaan met de rondreizen, aangezien zij over het algemeen nieuwsgierig zijn gemaakt door de enthousiaste verhalen van de mensen die er al eens geweest zijn.

 
Dzongs in Bhutan
In Bhutan zal je tijdens een groepsreis in ieder geval een bezoek brengen aan de ‘Dzongs’ in Bhutan. Ook tijdens een individuele rondreis is het een goed idee om hier een keer te gaan kijken, aangezien dit de kloosterforten zijn in dit land. Tijdens de rondreizen door Bhutan zal je ontdekken dat de kloosters hier van groot belang zijn, waardoor het heel interessant is om daar te gaan kijken. Door tijdens je rondreis in ieder geval wat tijd vrij te maken voor bijvoorbeeld de kloosterforten in Punakha en Tongsa mis je de belangrijkste onderdelen van dit land in ieder geval niet.

Verborgen koninkrijk
Bhutan is daarnaast zo interessant voor een rondreis vanwege het feit dat het werkelijk een verborgen koninkrijk is. Zo is het prachtig om er met een groepsreis naartoe te gaan, maar is het aan de andere kant ook heerlijk om het land te gaan ontdekken met een individuele rondreis. Door tijdens de rondreizen in ieder geval aandacht te hebben voor bijvoorbeeld de mooie Bumthang vallei zorgt u voor prachtige foto’s en momenten die je nooit meer zal vergeten.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Bhutan.

Djoser Groepsrondreizen  Bhutan Bekijk rondreizen →

Sawadee Bekijk rondreizen →

Riksja Travel  Bhutan Bekijk rondreizen →

Bekijk hier video’s over rondreizen Bhutan.


Een rondreis Bhutan gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Bhutan? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/azie/feed”]