Rondreizen Botswana

Rondreizen BotswanaVoor een rondreis denk je wellicht niet direct aan Botswana, maar dit is werkelijk een prachtig land. Zo kun je hier onder andere gaan genieten van de Kalahariwoestijn, die je bijvoorbeeld perfect aan de hand van een groepsreis kunt bezoeken. Aan de andere kant kun je er natuurlijk ook voor kiezen om juist een individuele rondreis te maken en tijdens die reis bijvoorbeeld te gaan kanoën in de Okavango Delta. Zo kun je alle kanten op tijdens de rondreizen in Botswana en hoef je zich geen moment te vervelen.

Kalahariwoestijn in Botswana
De Kalahariwoestijn in Botswana is ontzettend bekend en heeft van alles te bieden. Het is daarom dan ook een onderdeel van de gemiddelde groepsreis, maar veelal ook van een individuele rondreis. Tijdens een rondreis door de woestijn zal je ontdekken dat er een prachtige flora en fauna verscholen gaat achter de grote zandbanden met rood zand. Zo zullen de rondreizen zorgen voor verbaasde blikken, maar vooral de meest prachtige gebieden van dit land.

Okavango Delta in Botswana
In de Okavango Delta in Botswana kun je tijdens een rondreis gaan genieten van de prachtige natuur, terwijl je helemaal tot rust zal komen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van de flamingo’s die spontaan opduiken en de prachtige natuur die het landschap vormgeeft. Je kunt kiezen voor een groepsreis of een individuele rondreis, waardoor je wat dat betreft alle vrijheid heeft. Het is wel verstandig om tijdens de rondreizen in ieder geval te gaan kijken in de Okavango Delta in Botswana, aangezien dit een prachtig onderdeel is van het land.

Bekijk hier video’s over rondreizen Botswana.


Een rondreis Botswana gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Afrika

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Botswana? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/botswana/feed”]