Rondreizen Brazilië

Rondreizen BraziliëTijdens een rondreis Brazilië zal je het contrast tussen de natuur en de prachtige steden gaan ontdekken. Zo is het heerlijk om tijdens een individuele rondreis of een groepsreis de natuur in te trekken en bijvoorbeeld te gaan genieten van de watervallen, maar het is aan de andere kant ook mogelijk om juist de drukte en het leven van de stad op te zoeken. Wat dat betreft kun je met de rondreizen in Brazilië alle kanten op. Het land is meer dan groot genoeg om van alles te gaan ontdekken tijdens je reis.

Igyaçuwatervallen in Brazilië
Allereerst zal de gemiddelde groepsreis de Igyaçuwatervallen met een bezoek vereren. Het is werkelijk prachtig om deze watervallen tijdens je rondreis te zien. In totaal kennen ze een breedte van 2700 meter, waarmee het de grootste ter wereld zijn. Het water klettert van meer dan 80 meter omlaag, waardoor dit met recht een van de hoogtepunten van de rondreizen in Brazilië wordt genoemd. Ook wanneer je een individuele rondreis gaat maken is het een goed idee om hier even bij stil te staan of er naartoe te reizen.

Steden in Brazilië
Daarnaast kun je tijdens de rondreis in Brazilië natuurlijk gaan genieten van de prachtige steden zoals São Paulo en Rio de Janeiro. Tijdens je groepsreis of individuele rondreis zal je ontdekken dat deze steden eigenlijk nooit slapen en er altijd wat te doen is. Door tijdens de rondreizen ook de steden te bezoeken zie je dus goed het contrast tussen de natuur en de stedelijke gebieden.

Bekijk hier video’s over rondreizen Brazilië.


Een rondreis Brazilië gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Zuid Amerika