Rondreizen Cambodja

Rondreizen CambodjaRondreizen door Cambodja zijn werkelijk prachtig. Je kunt er gaan genieten van de prachtige natuur in het land, maar bijvoorbeeld ook een bezoek gaan brengen aan de verschillende bezienswaardigheden. Zo is het een goed idee om tijdens een rondreis in ieder geval aandacht te besteden aan de hoofdstad Phnom Penh en bijvoorbeeld naar het tempelcomplex Angkor Wat te gaan. Je kunt dit doen door middel van een groepsreis, maar het is ook leuk om een individuele rondreis te gaan maken.

Hoofdstad van Cambodja
In de hoofdstad van Cambodja valt er van alles te zien tijdens een rondreis. Zo zorgen de verschillende rondreizen er over het algemeen bijvoorbeeld voor dat er een bezoek gebracht wordt aan de diverse tempels in de stad. Daarnaast zijn de Toul Tom Pong-markt en het Tuol Sleng Museum over het algemeen vaste onderdelen van een groepsreis naar dit land. Wanneer je een individuele rondreis maakt bepaal je natuurlijk zelf waar je naartoe gaat, maar de Wat Lang Ka tempel en de Zilveren Pagode zijn zeker aan te raden.

Tempelcomplex in Cambodja
Het Tempelcomplex Angkor Wat mag zeker niet ontbreken tijdens een rondreis door Cambodja. Het grootste religieuze bouwwerk te wereld is een vast onderdeel van rondreizen en iedere groepsreis en mag zeker niet missen tijdens je individuele rondreis door Cambodja.

Bekijk hier video’s over rondreizen Cambodja.


Een rondreis Cambodja gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië


  • Rondreis Aanbiedingen Cambodja

    333Pure: Ontdekkingsreis Cambodja

    16 dagen vanaf 2309.00 euro    

    Tijdens deze Ontdekkingsreis Cambodja bezoekt u de bekendste maar ook prachtige onbekende tempels en gaat u diep de binnenlanden in. U ziet ontzettend veel en leert het echte Cambodja kennen.

    boek


    Bijzondere Binnenlanden van Cambodja

    16 dagen vanaf 2024.00 euro    

    Ga van de gebaande paden af en ervaar het ongerepte Cambodja, zoals de meesten het land nooit te zien krijgen. Ontdek de weelderige natuur, de rijke flora en fauna en de vriendelijke Cambodjanen van het platteland.


    Het Andere Gezicht van Cambodja

    12 dagen vanaf 1678.00 euro    

    Deze rondreis laat u een heel andere kant van Cambodja zien. U verlaat de gebaande paden en reist door een onbekender deel van Cambodja, niet alleen per auto of minibus maar ook per fiets en per boot. Bovendien maakt u


    333Pure: Natuurschoon van Mondulkiri

    4 dagen vanaf 446.00 euro    

    Tijdens deze 4-daagse tour leert u het authentieke Cambodja kennen. U komt op voor de meeste toeristen nog onbekende plaatsen, ziet het onaangetaste platteland en u gaat een kijkje nemen bij een traditionele bergst


    333Pure: Go Eco in Cambodja

    4 dagen vanaf 449.00 euro    

    Deze tour neemt u mee de binnenlanden van Zuidwest-Cambodja in. Onder begeleiding van gidsen uit het lokale dorp zult u de prachtige natuur gaan verkennen en er meer over leren.

    boek


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Cambodja »