Rondreizen Chili

Rondreizen ChiliChili is het smalste land van Zuid-Amerika en juist daarom uitermate geschikt voor een rondreis. Je kunt er gaan genieten van de prachtige natuur in bijvoorbeeld de Atacama woestijn, of een bezoek brengen aan de hoofdstad Santiago. Over het algemeen zal iedere groepsreis hier in ieder geval naartoe gaan, maar het is ook goed om er binnen je individuele rondreis tijd voor vrij te maken. Zo kun je gaan genieten van een van de prachtige rondreizen door Chili, waarbij je in aanraking zal komen met een cultuur die totaal anders in elkaar zit dan die van ons.

Atacama woestijn in Chili
De Atacama woestijn in Chili is vaak en onderdeel van een groepsreis door dit land. Dit komt onder andere door het feit dat het tijdens de rondreizen natuurlijk prachtig is om deze bekende woestijn te gaan bezoeken. De woestijn is 970 kilometer lang en daarmee ook uitstekend geschikt voor een individuele rondreis. Tijdens de rondreis kun je een bezoek brengen aan bijvoorbeeld het Paranal-observatorium, waar je de sterren op een prachtige manier kunt gaan bekijken.

Hoofdstad Santiago
Tijdens een rondreis door Chili mag natuurlijk ook een bezoek aan Santiago niet ontbreken. De hoofdstad van Chili maakt eigenlijk altijd onderdeel uit van de groepsreis, waardoor je er ook tijdens een individuele rondreis eigenlijk niet omheen kunt. Door tijdens de rondreizen wat tijd vrij te maken voor de hoofdstad Santiago kun je een bezoek gaan brengen aan bijvoorbeeld het paleis Moneda, waar de wisseling van de wacht een absoluut hoogtepunt van de reis zal zijn.

Bekijk hier video’s over rondreizen Chili.


Een rondreis Chili gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Chili? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/chili/feed”]