Rondreizen Dubai

Rondreizen DubaiEen rondreis naar Dubai is om een aantal verschillende redenen zeer de moeite waard. Zo ligt het land allereerst op maar 6 uur vliegen vanaf Schiphol en is het dus minder ver dan je waarschijnlijk denkt. De diverse groepsreizen maken het mogelijk om optimaal te gaan genieten van deze prachtige stad. Stad ja, want ondanks dat veel mensen anders denken gaan de rondreizen niet door een land, maar door een Arabische Emiraat, die we kunnen zien als een stad. Ook wanneer u een individuele rondreis maakt zal je ontdekken dat het een stad is, met de allure van een land.

Rondreis door de Arabische Emiraten
Je kunt een rondreis maken door Dubai als onderdeel van een groepsreis langs bijvoorbeeld de Arabische Emiraten. Je krijgt op die manier prachtige steden te zien tijdens de rondreizen, terwijl er ook voldoende tijd is om te ontspannen. Een individuele rondreis of groepsreis zal zo voor een goede combinatie tussen cultuur, ontspanning en inspanning zorgen.

Prachtige wereldstad
In Dubai is er tijdens je groepsreis of individuele rondreis van alles te zien. Zo kun je natuurlijk het prachtige palmeiland gaan bezoeken, maar daarnaast ook uitkijken naar de hoogste toren ter wereld. Het ene na het andere prachtige gebouw wordt in Dubai gebouwd, waardoor je tijdens hete rondreizen letterlijk je ogen uit zal kijken en je mond open zal vallen van verbazing. Dubai is een geweldige wereldstad en daarmee uitstekend geschikt voor een rondreis.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Dubai.
NRV Rondreizen Dubai Bekijk rondreizen →

Kras Reizen Bekijk rondreizen →

De Jong Intra Rondreizen Dubai Bekijk rondreizen →

Djoser Groepsrondreizen Dubai Bekijk rondreizen →

Bekijk hier video’s over rondreizen Dubai.


Een rondreis Dubai gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië


  • Rondreis Aanbiedingen Dubai

    Al Ain – Groene oase van de Emiraten (vanuit Abu Dhabi)

    1 dagen vanaf 145.00 euro    

    Al Ain is een idyllische oasestad gelegen op zo’n 150 km vanaf Abu Dhabi stad, en behoort officieel tot het Emiraat van Abu Dhabi. In vroegere tijden was deze stad een belangrijke stop van de handelskaravaan die


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Dubai »