Rondreizen Guatemala

GuatemalaGuatemala is heel aantrekkelijk voor een groepsreis of individuele rondreis vanwege het feit dat er bijvoorbeeld sprake is van 33 vulkanen, die prachtig zijn om te bekijken. Zo kun je tijdens een rondreis bezoek brengen aan eilanden als Antigua, Quetzaltenango of Lago Atitlan, die alle drie meerdere vulkanen om zich heen hebben liggen. De rondreizen door Guatemala zijn daarnaast zo interessant vanwege het feit dat er een heerlijke rust in dit land heerst.

Vulkanen in Guatemala
De vulkanen in Guatemala zijn een vast onderdeel van iedere groepsreis. Ook tijdens een individuele rondreis is het eigenlijk niet mogelijk om hieraan te ontkomen. Zo is het bijvoorbeeld prachtig om de Tajamulco vulkaan te gaan bezoeken tijdens een van de rondreizen. Door hier tijdens je rondreis naartoe te gaan brengt je ook direct een bezoek aan het hoogste punt van Midden-Amerika, waardoor je een prachtig uitzicht heeft over het gebied. Daarnaast is het ook interessant om bijvoorbeeld bij de actieve Fuego vulkaan te gaan kijken, of een bezoek te brengen aan de Pacaya vulkaan, die tevens actief is.

Tikal National Park
Tijdens een rondreis door Guatemala is het daarnaast natuurlijk mogelijk om een bezoek te brengen aan de tropische regenwouden, om daar de prachtige dieren te gaan ontdekken. Zo kun je tijdens een groepsreis of een individuele rondreis een prachtige papegaai, of bijvoorbeeld apen tegenkomen. Je kunt tevens een bezoek brengen aan het Tikal National Park, waar je de overblijfselen zal vinden van de Maya beschaving, die hun tijd ver vooruit waren. De rondreizen door Guatemala hebben wat dat betreft meer dan voldoende te bieden voor iedereen die zoekt naar bijvoorbeeld een prachtige natuur.

Bekijk hier video’s over rondreizen Guatemala.


Een rondreis Guatemala gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Zuid Amerika

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Guatemala? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/guatemala/feed”]