Rondreizen Ierland

Rondreizen IerlandEen rondreis door Ierland zal voor een groot deel in het teken staan van de rijke historie van het land. Zo kun jetijdens de groepsreis of individuele rondreis bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Kilkenny of Killarney. Dit zijn beide bekende plaatsen binnen de wereld van de rondreizen, waardoor de kans groot is dat je het interessant zal vinden om hier inderdaad een tijdje te verblijven. De steden zitten aan de andere kant wel heel verschillend in elkaar, waardoor je ze het beste allebei kunt gaan bezoeken.

Kilkenny is prachtig
Kilkenny is allereerst een prachtige stad die ook zeker niet zal ontbreken tijdens een groepsreis Ierland. Juist daarom is het zo interessant om er ook heen te gaan wanneer je een individuele rondreis maakt. Je kunt er met de rondreis op die manier voor zorgen dat je een prachtige Middeleeuwse stad in Ierland ziet. De rondreizen door Ierland staan vaak stil bij het Killkenny Castle en de Saint Canice’s Cathedral, aangezien dat twee prachtige gebouwen zijn in de stad.

Killarney aan de start
Killarney heeft aan de ene kant fantastische bezienswaardigheden te bieden, maar is daarnaast ook interessant als de start van je rondreis vanwege het feit dat er ontzettend veel bedden te vinden zijn. Sinds 1750 maken mensen rondreizen door Ierland en start men vaak in dit stadje. Het is juist daarom interessant om er tijdens je groepsreis of individuele rondreis in ieder geval een keer een bezoek aan te brengen, of dat nu aan het eind, in het midden, of aan het begin van de reis is.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Ierland.

Kras Reizen Bekijk rondreizen →

Baobab Avontuurlijke Rondreizen  Ierland Bekijk rondreizen →

De Jong Intra Rondreizen  Ierland Bekijk rondreizen →

SNP Groepsrondreizen  Ierland Bekijk rondreizen →

Peterlanghout Ierland Bekijk rondreizen →

Bekijk hier video’s over rondreizen Ierland.


Een rondreis Ierland gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Europa