Rondreizen Japan

Rondreizen JapanEen rondreis door Japan biedt zowel natuur, cultuur als een blik op de uitstekende beschaving. Tijdens de rondreizen zal je op die manier meerdere kanten van dit prachtige land ontdekken. Zo is er aandacht voor de steden die we over het algemeen allemaal kennen, maar zal je tijdens een groepsreis ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Fuji en Aso vulkanen. Ook tijdens een individuele rondreis is het een goed idee om hier te gaan kijken.

Cultuur van Japan
Japan kent een eeuwenoude cultuur en traditie, maar tijdens uw groepsreis of individuele rondreis zal je ontdekken dat de samenleving op een zeer moderne manier in elkaar zit. De rondreizen zorgen er op die manier voor dat je een goed beeld krijgt van het contrast waarvan sprake is in dit land. Met een rondreis door het land ga je op die manier prachtige dingen ontdekken en kun je dat bijvoorbeeld grotendeels per trein doen.

Rondreis langs steden
Uiteraard zal de groepsreis aandacht besteden aan de verschillende steden. Zo zal je tijdens de rondreis bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Tokyo, Kyoto, Osaka, Nagasaki en Hiroshima. Ook tijdens een individuele rondreis is het heel interessant om hier eens te gaan kijken, aangezien het leven er op een heel andere manier werkt dan hier bij ons. Het is juist daarom zo interessant om door middel van de rondreizen in dit land te gaan kijken; de kans is immers groot dat je mond open zal vallen van verbazing, waardoor je er optimaal van kunt gaan genieten.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Japan.

Kras Reizen Bekijk rondreizen →

Djoser Groepsrondreizen  Japan Bekijk rondreizen →

FOX Groepsrondreizen Japan Bekijk rondreizen →

Schoestring Rondreizen  Japan Bekijk rondreizen →

Sawadee Bekijk rondreizen →

Bekijk hier video’s over rondreizen Japan.


Een rondreis Japan gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië