Rondreizen Macedonië

Rondreizen MacedoniëEen rondreis door Macedonië laat je een heel andere kant van Europa zien. Het is daarom dat veel mensen graag kiezen voor een groepsreis door dit gebied, of juist een individuele rondreis gaan maken. In de beide gevallen zullen de rondreizen ervoor zorgen dat je in contact komt met een deel van Europa dat je tot op dat moment waarschijnlijk nog niet kende. Zo is het prachtig om de oude beschavingen te gaan bezoeken en rond te lopen in een van de mooie steden van dit gebied.

Resten van oude beschavingen
Tijdens een groepsreis zal je over het algemeen een bezoek brengen aan de resten van de oude beschavingen uit Macedonië en Albanië. Het mooie hiervan is dat je deze natuurlijk ook kunt bezoeken wanneer je een individuele rondreis maakt. Zo zorgt u tijdens de rondreizen in ieder geval voor het nodige cultuurhistorisch besef, dat werkelijk prachtig is om te zien. Tijdens de rondreizen kun je in Butrinti en Apollonia op zoek gaan naar de resten van de oude beschavingen.

Prachtige steden in Macedonië en Albanië
Daarnaast kun je er tijdens de rondreizen door Macedonië of Albanië voor kiezen om steden te bezoeken als Tirana, Korca en Berat. Dit zijn stuk voor stuk prachtige steden, die daarom met recht een plaats hebben verworven in de gemiddelde groepsreis. Door tijdens je eigen rondreis ook een bezoek te brengen aan deze gebieden zorg je ervoor dat je ook tijdens je individuele rondreis prachtige dingen kunt zien.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Macedonië.

Djoser Groepsrondreizen  Macedonië Bekijk rondreizen →

Baobab Avontuurlijke Rondreizen  Macedonië Bekijk rondreizen →

SNP Groepsrondreizen  Macedonië Bekijk rondreizen →

Bekijk hier video’s over rondreizen Macedonië.

Een rondreis Macedonië gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Europa

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Macedonië? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/europa/feed”]