Rondreizen Mongolië

Rondreizen MongliëWanneer je een rondreis wilt gaan maken denkt u wellicht niet direct aan Mongolië. Desalniettemin vertrekken er regelmatig rondreizen naar dit land, aangezien het er werkelijk prachtig is. Bovendien kun je tijdens een groepsreis ontdekken dat het land totaal anders in elkaar zit dan dat van ons, alhoewel er gewoon sprake is van een echte democratie. Tijdens een individuele rondreis valt er ook voldoende te ontdekken, al is het wel verstandig om van tevoren goed te kijken waar je een bezoek aan wilt brengen.

Avontuurlijke rondreis door Mongolië

Een groepsreis of individuele rondreis door Mongolië zal vooral in het teken staan van het avontuur. Zo zijn er niet veel toeristische voorzieningen, maar kun je door middel van de rondreizen toch profiteren van een gestructureerde reis door dit prachtige land. Wanneer je ervoor kiest zelf een rondreis te maken kun je zelf bepalen waar je allemaal gaat kijken, waardoor je bijvoorbeeld een boeddhistische tempel tegen kunt komen, of de ruïnes kunt gaan bezoeken.

Nomadenfamilies in Mongolië

Tijdens een rondreis is het zeer bijzonder om een Nomadenfamilie tegen te komen. Tijdens een groepsreis zal u hier over het algemeen een bezoek aan brengen, maar de rondreizen waarbij je deze spontaan tegenkomt zijn natuurlijk het meest bijzonder. Het is daarom bijvoorbeeld heerlijk om individueel op pad te gaan en te zien waar je uit zal komen. Wanneer je tijdens je individuele rondreis een Nomadenfamilie tegenkomt kun je hier daadwerkelijk mee gaan communiceren en op die manier ontdekken hoe de bevolking daar eigenlijk leeft.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Mongolië.

<Djoser Groepsrondreizen  Mongolië Bekijk rondreizen →

FOX Groepsrondreizen Mongolië Bekijk rondreizen →

Sawadee Bekijk rondreizen →

Baobab Avontuurlijke Rondreizen  Mongolië Bekijk rondreizen →

Koningaap Rondreizen  Mongolië Bekijk rondreizen →

Meer Reisorganisaties

Bekijk hier video’s over rondreizen Mongolië.


Een rondreis Mongolië gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Zuid Amerika