Rondreizen Nieuw-Zeeland

Rondreizen Nieuw ZeelandNieuw Zeeland is over het algemeen erg intrek bij mensen die graag een rondreis willen maken en dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een werkelijk prachtig land, waardoor het heel interessant is om hier met een groepsreis naartoe te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld Abel Tasman NP of Auckland gaan bezoeken, maar kun je dat natuurlijk ook doen aan de hand van een individuele rondreis. Het mooie van de rondreizen is in ieder geval dat je zeer veel verschillende landschappen en steden kunt gaan bekijken, allemaal met hun eigen charme en verhaal.

Prachtige landschappen in Nieuw Zeeland
Allereerst kun je tijdens de rondreizen door Nieuw Zeeland gaan genieten van prachtige landschappen. Zo kun je tijdens je rondreis bijvoorbeeld gaan genieten van tropische baaien en spuitende geisers, maar kunt u daarnaast ook prachtige gletsjers en besneeuwde bergen tegenkomen. Wat dat betreft zal je tijdens een groepsreis of individuele rondreis regelmatig met je mond vol tanden staan, omdat er zo ontzettend veel te ontdekken valt in dit land.

Vulkanisch gebergte
Daarnaast kun je tijdens je rondreis in Nieuw Zeeland gaan genieten van een prachtig vulkanisch gebergte. De gemiddelde groepsreis zal behoorlijk wat aandacht besteden aan Fiji, aangezien je hier een tropische jungle en het vulkanisch gebergte zal vinden. Het is om die reden dan ook interessant om er binnen je individuele rondreis tijd voor vrij te maken. Op die manier krijgen de rondreizen door Nieuw Zeeland al snel een zeer divers karakter, precies waar de meeste reizigers naar op zoek zijn.

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Nieuw-Zeeland.

Djoser Groepsrondreizen Nieuw-Zeeland Bekijk rondreizen →

Riksja Travel Nieuw-Zeeland Bekijk rondreizen →

Sawadee Bekijk rondreizen →

De Jong Intra Rondreizen Nieuw-Zeeland Bekijk rondreizen →

SNP Groepsrondreizen Nieuw-Zeeland Bekijk rondreizen →

Bekijk hier video’s over rondreizen Nieuw-Zeeland.


Een rondreis Nieuw-Zeeland gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Oceanië

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Nieuw-Zeeland? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/nieuw-zeeland/feed”]


  • Rondreis Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

    Autorondreis Dunedin-Queenstown: Southern Scenic Route

    8 dagen vanaf 478.00 euro    

    Reis over de schitterende Southern Scenic autoroute in het zuiden van het Zuidereiland. U reist van Dunedin via de Catlins naar Bluff, verblijft op Stewart Island en hebt een volle dag voor Milford Sound, voordat u in


    Autorondreis Christchurch-Greymouth: Great Alpine Highway

    3 dagen vanaf 437.00 euro    

    Deze korte autoreis neemt u mee van de oostkust naar de westkust van het Zuidereiland, dwars door de Southern Alps. U reist van Christchurch via Arthurs Pass naar Greymouth.

    boek


    333Trendy: Wings over Whales

    1 dagen vanaf 114.00 euro    

    Kaikoura is de beste plek in Nieuw-Zeeland om walvissen te gaan spotten, omdat ze hier het hele jaar door voorkomen. Maar nog unieker is om walvissen te spotten vanuit de lucht!

    boek


    333Pure: Maori, volk van het land

    1 dagen vanaf 89.00 euro    

    Maak kennis met het leven van de Maori van toen, maar ook in het heden. Leer over hun cultuur en levenswijze, stel vragen, beleef een traditioneel hangi diner en maak een avondwandeling door het regenwoud.

    boek


    Natuurschoon van de Coromandel

    1 dagen vanaf 168.00 euro    

    De Coromandel ligt op slechts 2 uur rijden van biedt ruige natuur, een gevarieerde flora en fauna en een rijke geschiedenis. Beleef een dag lang het beste wat de natuur van het prachtige Coromandel schiereiland u te bi


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Nieuw-Zeeland »