Florida

Rondreizen FloridaWanneer je een rondreis door de Verenigde Staten maakt kun je ervoor kiezen naar Florida te gaan. Florida is een schiereiland in het zuid-oosten van de Verenigde Staten. Het ligt tussen de Atlantische oceaan en de Golf van Mexico. Het is vanwege het klimaat en alle toeristische attracties een populaire vakantie- en rondreis bestemmingen. Bij diverse reisorganisaties worden veel fly-drives naar Florida aangeboden. Erg prettig om te weten is dat alle steden in Florida door een uitstekend wegennet met elkaar zijn verbonden.

De steden in Florida zijn op zich al een toeristische attractie. Je kunt in de moderne stad Miami genieten van de kilometers lange stranden en luxueuze hotels met zwembaden. Miami kun je eigenlijk in tweeën delen; Miami Downtown en Miami Beach dat gescheiden wordt door de Intracoastal Waterway. Na een lange rondreis door Florida bieden de stranden van Miami Beach, Key Biscane en West Palm Beach, een prima uitkomst. Ook leuk om samen naartoe te gaan is het Miami Sea Aquarium en Planet Ocean.

Wanneer je een rondreis maakt of Florida als strandvakantie hebt geboekt kun je Orlando natuurlijk niet missen. Tijdens veel rondreis vakanties bezoek je het John F. Kennedy Space Center. Dit is het beroemdste ruimtevaartcomplex ter wereld, dat deels toegankelijk is voor publiek. Andere attracties en bezienswaardigheden in de omgeving van Orlando zijn; Disneyworld, Seaworld en Epcot Center.

Door het klimaat is Florida natuurlijk een interessante strandbestemming. Zo vind je aan de “Gulf Coast”, de westkust aan de Golf van Mexico, badplaatsen als Pinella, Sarasota en Clearwater Beach. Het bekende Daytona Beach, één van Florida’s oudste en bekendste badplaatsen, is gelegen aan de oostkust. Niet ver hiervandaan kun je St. Augustine bezoeken, dit is het oudste stadje van de Verenigde Staten. Florida heeft dus veel gezichten en er zijn dus verschillende reissoorten naar deze staat mogelijk. Zo kun je een strandvakantie, een rondreis of een fly-drive boeken naar deze boeiende staat.

Rondreis aanbiedingen Verenigde Staten