Rondreizen Vietnam

Rondreizen VietnamEen rondreis door Vietnam is er één om nooit vergeten. Je vind hier tal van bezienswaardigheden, gezellige chaotische steden en gastvrije mensen. Veel rondreizen beginnen in de hoofdstad Hochiminh (het vroegere Saigon). Bezienswaardig hier zijn Thong Nhat en de Chinese Wijk. Vanuit de hoofdstad kun je excursies maken naar plaatsen als Mytho (met de Vinh Trang pagode) en Cu Chi. Ongeveer in het midden van Vietnam kom in de stad Danang. Dit is het centrum van de Cham cultuur, hierover vind je meer in het prachtige Cham museum. Wanneer je je rondreis vervolgd naar het noorden van Vietnam kom je uit in Hue. Dit is een mooie stad met veel paleizen, pagodes en tempels. Een andere interessante stad in dit gebied is Hanoi. Bezienswaardig in deze stad zijn het Mausoleum van Hochiminh en de eenzuilige Pagode. Ook de vele leuke bergdorpjes zijn een bezoek waard. En wat is nou leuker om door de lokale bevolking gastvrij ontvangen te worden?

Bekijk hier video’s over rondreizen Vietnam.


Een rondreis Vietnam gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië


  • Rondreis Aanbiedingen Vietnam

    333Trendy: Halong Bay per Bhaya Legend

    2 dagen vanaf 473.00 euro    

    Maak een fantastische privé-cruise door een van de mooiste baaien ter wereld, Halong Bay. Het schip de Bhaya Legend staat geheel tot uw eigen beschikking.

    boek


    333Pure: Volkeren, flora en fauna van Vietnam

    15 dagen vanaf 2074.00 euro    

    Deze indrukwekkende rondreis staat geheel in het teken van de prachtige natuur van Vietnam en van de cultuur van de lokale bevolking. Zo krijgt u een uniek kijkje in het échte Vietnam.

    boek


    333Pure: Centrale Hooglanden van Vietnam

    12 dagen vanaf 1955.00 euro    

    Het Centrale Hoogland van Vietnam is nog niet zo bekend maar het laat een stukje écht Vietnam zien, met verschillende stammen, een ongerepte natuur en een indrukwekkende historie.

    boek


    333Pure: Het Lokale Leven bij Hoi An

    1 dagen vanaf 40.00 euro    

    Aan de rand van Hoi An ligt een charmant dorpje, gespecialiseerd in het verbouwen van groenten. Leef en werk een dagje samen met de inwoners van dit dorpje om het lokale leven te leren kennen.

    boek


    333Pure: Workshop Maak Uw Eigen Lampion

    1 dagen vanaf 57.00 euro    

    Wanneer u door Hoi An loopt, ziet u overal gekleurde lampionnetjes hangen, die vooral in de avond voor een gezellige sfeer zorgen. Tijdens deze workshop maakt u op traditionele wijze uw eigen lampion.

    boek


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Vietnam »