Rondreizen Vietnam

Rondreizen VietnamEen rondreis door Vietnam is er één om nooit vergeten. Je vind hier tal van bezienswaardigheden, gezellige chaotische steden en gastvrije mensen. Veel rondreizen beginnen in de hoofdstad Hochiminh (het vroegere Saigon). Bezienswaardig hier zijn Thong Nhat en de Chinese Wijk. Vanuit de hoofdstad kun je excursies maken naar plaatsen als Mytho (met de Vinh Trang pagode) en Cu Chi. Ongeveer in het midden van Vietnam kom in de stad Danang. Dit is het centrum van de Cham cultuur, hierover vind je meer in het prachtige Cham museum. Wanneer je je rondreis vervolgd naar het noorden van Vietnam kom je uit in Hue. Dit is een mooie stad met veel paleizen, pagodes en tempels. Een andere interessante stad in dit gebied is Hanoi. Bezienswaardig in deze stad zijn het Mausoleum van Hochiminh en de eenzuilige Pagode. Ook de vele leuke bergdorpjes zijn een bezoek waard. En wat is nou leuker om door de lokale bevolking gastvrij ontvangen te worden?

Bekijk hier video’s over rondreizen Vietnam.


Een rondreis Vietnam gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Azië


  • Rondreis Aanbiedingen Vietnam

    333Trendy: Halong Bay per Bhaya Legend

    2 dagen vanaf 473.00 euro    

    Maak een fantastische privé-cruise door een van de mooiste baaien ter wereld, Halong Bay. Het schip de Bhaya Legend staat geheel tot uw eigen beschikking.

    boek


    333Pure: Volkeren, flora en fauna van Vietnam

    15 dagen vanaf 2074.00 euro    

    Deze indrukwekkende rondreis staat geheel in het teken van de prachtige natuur van Vietnam en van de cultuur van de lokale bevolking. Zo krijgt u een uniek kijkje in het échte Vietnam.

    boek


    333Pure: Ongerept Noord-Vietnam

    8 dagen vanaf 947.00 euro    

    Vanuit Hanoi naar Mai Chau, bekend om de vele etnische groepen. In Cuc Phuong National Park leert u een grote variatie aan flora en fauna kennen. Sluit af met een cruise door Halong Bay.

    boek


    333Pure: Mekong Delta

    2 dagen vanaf 203.00 euro    

    De Mekong Delta is een heel ander, bruisend stukje Vietnam. U doorkruist deze groene, vruchtbare delta per boot, ziet het lokale leven op de oevers en op het water en u overnacht bij een lokale familie thuis.

    boek


    333Pure: Cat Tien National Park

    2 dagen vanaf 290.00 euro    

    De jungle van Cat Tien staat bekend om de grote variatie aan vogels en plantensoorten. Tijdens een trekking en per auto ziet u de meeste magnifieke voorbeelden van de inheemse flora en fauna.

    boek


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Vietnam »