Sri Lanka

Kulu Safaris in Yala National Park

3 dagen vanaf 0.00 euro    

Een unieke safari belevenis in de jungle van Sri Lanka. U verblijft bij het Yala National Park in een luxe canvas tent en 4 gamedrives en alle maaltijden en drankjes zijn inclusief.

boek

Hibiscus Hotel

9 dagen vanaf 0.00 euro    

Een heerlijke 9-daagse standvakantie aan de prachtige kust van Sri Lanka.Dit prettige kleinschalige resort ligt circa 4 kilometer van Kalutara, in een groene exotische omgeving, vlak aan het strand. U treft hier persoonlijke service en een heerlijk

Starterspakket Colombo – Galle Face Hotel

7 dagen vanaf 0.00 euro    

Dit koloniale hotel in het hartje van Colombo is een oase van rust te midden van de drukte van de stad. Het Galle Face Hotel werd opgericht in 1864 en is daarmee waarschijnlijk het oudste hotel van

Olifanten Wassen

1 dagen vanaf 13.00 euro    

Vlakbij Pinnawela, kunt u een unieke ervaring beleven door een olifant in de rivier te wassen met kokosnoot handschoen.U kunt ze ook voeden met fruit.

boek

Fietsen door Anuradhapura

1 dagen vanaf 14.00 euro    

Anuradhapura is de oudste stad van Sri Lanka. U waant zich in vervlogen tijden tijdens uw tour langs tempels, stupa’s, paleisr&ucircnes en uiteraard de heilige bodhi boom. Fietsend is de leukste manier om de omgeving te ontdekken.

Kookles in Ella’s Spice Garden

1 dagen vanaf 24.00 euro    

Leer midden in een prachtige specerijen tuin in het liefelijke jungle dorpje Ella, de kunst van het maken van de authentieke Sri Lankaanse curry. Uiteraard kunt u uw eigen creaties proeven en de recepten als souvenir meenemen.

Negombo en Dutch Village

1 dagen vanaf 25.00 euro    

Tijdens deze halve dagtocht komt u langs authentieke plekjes in Negombo en bezoekt u het Dutch Village, waar u een rondleiding krijgt door het unieke bejaarden thuis.

boek

Stadstour Polonnaruwa

1 dagen vanaf 36.00 euro    

Polonnaruwa is de tweede eeuwenoude koningsstad van Sri Lanka, De stad lag voor zeshonderd jaar lang verborgen in de jungle en werd pas in de 19e eeuw door de Britten ontdekt. U waant zich in vervlogen tijden

333Pure: High Tea in The Tea Factory

1 dagen vanaf 50.00 euro    

Vanuit Nuwara Eliya kunt u een bijzondere excursie maken naar The Tea Factory Hotel, hoog gelegen in de bergen op circa een uur rijden van Nuwara Eliya. Onderweg wordt u getrakteerd op panoramische vergezicht en op de

Walvis en Dolfijnen Cruise

1 dagen vanaf 55.00 euro    

In de wateren rond Sri Lanka komen diverse soorten walvissen en dolfijnen voor. De cruise vertrekt vanuit Mirissa. Een spannende en unieke ervaring!

boek