Safari Kenia Compleet inclusief strandverlenging

Kenia, Kras, Rondreizen

23 dagen vanaf 2368.00 euro    

Kenia imponeert u moeiteloos met haar ongerepte natuurparken, zoals Tsavo West, Amboseli, Lake Nakuru en Masai Mara. Schitterende landschappen met markante Afrikaanse bomen brengen het ‘Out of Africa’ gevoel in u naar boven. Giraffen, olifanten, buffels, leeuwen, neushoorns, nijlpaarden, apen en zebra’s… een grote wildvariatie wacht op uw komst! Al deze reisindrukken kunt u, al languit luierend in de zon aan het strand van Mombasa, optimaal op u in laten werken!

Beestachtig mooi!
De duizenden flamingo’s aan het Nakuru meer vormen een dik roze lint aan de oever. Neushoorns scharrelen op de vruchtbare vlakte. Dartele zebra’s tonen trots hun mooie strepenpatroon, geheel niet bang voor nieuwsgierige toeristen. Impala’s en gnoes zijn iets voorzichtiger en kunnen zomaar ineens wegsprinten. Een apenfamilie rent brutaal mee met de jeeps die het park doorkruisen. Enkele giraffen lopen sierlijk en traag door het Afrikaanse landschap, met zijn markante bomen en luchten die prachtig kleuren. Nijlpaarden liggen briesend in de Mara rivier. Een kudde logge olifanten… een onvergetelijke aanblik! De ultieme uitdaging van iedere safariganger is het spotten van de voltallige ‘Big Five’: leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. De opwinding in de safaribusjes is groot als een imposante leeuw een grote geeuw slaakt en haar toeschouwers oppermachtig observeert. En dat op slechts een paar meter afstand! Houdt u uw fotocamera in de aanslag in de talloze schitterende natuurparken van Kenia, safariland bij uitstek!

De Keniaanse kust nabij Mombasa
U verblijft aan het einde van de reis nog 7 nachten in het 4-sterren Severin Sea Lodge (inclusief ontbijt en diner)! Lekker nagenieten in de Afrikaanse zon, de paradijselijke zandstranden van de Indische Oceaan, met wuivende palmbomen. Hier vinden de vele onvergetelijke reiservaringen en spannende ontmoetingen met wilde dieren een plekje tussen al uw andere herinneringen!

boek