Strandvakantie Kenia

Blog, Nieuws Kenia

Strandvakantie KeniaKenia is uitermate geschikt voor het maken van een (safari) rondreis. Je kunt er natuurlijk vele wildparken bezoeken waar je kunt genieten van diverse flora en fauna. Maar deze rondreizen zijn goed te combineren met een strandvakantie waar je prima kunt zonnen, snorkelen en natuurlijk in de zee kunt zwemmen.

Mombasa
Dit is dé havenstad van Kenia, dat op een eiland is gelegen. Mombasa is met twee bruggen verbonden met het vaste land. Je vindt hier mooie stranden die zeer geliefd zijn bij vakantiegangers.

Diana Beach
Ten noorden en ten zuiden van Mombasa liggen kilometers lange, langzaam aflopende witte zandstranden, zoals het bekende Diana Beach aan de zuidkant en Bamburi Beach aan de noordkant. De koraalriffen voor de kust zijn enerzijds een attractie voor de onderwatersport en houden anderzijds de hoge golfslag tegen, waardoor met veilig kan zwemmen.

Malindi
Malindi is oorspronkelijk een Afrikaans vissersdorp, dat nu is uitgegroeid tot een langgerekte badplaats. Ook hier kan de toerist volop genieten van het strandleven.

Meer Kenia: Rondreizen Kenia