Autorondreis Noord en Midden Duitsland en Thüringen

Autorondreis, Duitsland, Kras

10 dagen vanaf 199.00 euro    

Tijdens deze autorondreis maakt u kennis met Schwerin, ‘de stad van de zeven meren’ vlakbij de Oostzeekust, u bezoekt Celle, de historische stad die vol 16e en 18e eeuwse roodwitte vakwerkhuizen staat en u gaat naar Gera, gelegen middenin de prachtige natuur.

Verken de stad van de zeven meren, Schwerin
De eerste drie nachten verblijft in NH Hotel Schwerin in een prachtig natuurlandschap. U kunt hier heerlijk wandelen op de promenade langs het water, waar tevens een sierlijk kasteel te bewonderen is. In de stad kunt u ook goed winkelen en vergeet niet om het uitzicht over de stad te bekijken vanuit de domtoren aan het Marktplein!

Celle, de stad met de karakteristieke vakwerkhuizen
De volgende 3 nachten verblijft u in Hotel Tryp, op ca. 2 km van het centrum van Celle. Proef de historische sfeer in de binnenstad en bezoek het witte slot can de Lüneburgse tak van de Welfen! Natuurlijk trekt u er ook even op uit met de fiets, zodat u de prachtige omgeving met heidelandschappen, riviertjes en meren kunt zien.

Gera, stad met vele bezienswaardigheden
De laatste 3 nachten brengt u door in Pentahotel Gera in één van de mooiste delen van Gera. Maak in de omgeving van Gera wandel- en fietstochten door de prachtige natuur van het Thüringerwald. Verder zijn ook het geboortehuis van Otto Dix, de marktplaats met het stadhuis en de grotten van Gera een bezoek waard!

Deze autovakantie is inclusief ontbijtbuffet. Kom ons buurland verkennen en leer 3 Duitse streken kennen in 1 reis!

boek