Nijlcruise & Strand – Hilton Long Beach Hurghada****

Egypte, Kras, Rondreizen

8 dagen vanaf 618.00 euro    

Een cruise door het vruchtbare Nijldal neemt u dit najaar mee over de levensader van Egypte! U vaart langs eenvoudige boerendorpjes en bebouwde oevers naar talloze imposante grafmonumenten en tempelcomplexen die de onmetelijke rijkdom van weleer weerspiegelen. Een prima combinatie met een paar dagen strand in de populaire badplaats Hurghada!

Deze reis voert van Luxor naar Hurghada. De eerste 4 nachten verblijft u aan boord van een 5-sterren riviercruiseschip. Vervolgens verblijft u 3 nachten in Hurghada in het 4-sterren Hilton Long Beach Resort. U kunt ook kiezen voor verblijf in Hurghada in het 4-sterren hotel Topaz Club, klik <a href="”>hier of voor verblijf in Hurghada in het 5-sterren hotel Continental Resort, klik <a href="”>hier.

Egypte, rijk der farao’s
Egypte, één van de oudste beschavingen ter wereld, spreekt tot ieders verbeelding! Prachtige natuur, een bijzonder rijke geschiedenis en talloze uiterst fascinerende bezienswaardigheden maken het tot een fascinerende reisbestemming. De enorme tempelcomplexen van Luxor. Sfinxen. De mystieke Nijl. De koningsgraven in de historierijke Vallei der Koningen op de westoever van deze machtige waterloop. Eeuwenoude hiëroglyfen op de tempelmuren. Imposante zuilengangen. Oude karavaansteden waar men met geschenken voor farao’s en goden arriveerde. Mythes en mysteries. U beleeft het in het wonderlijke faraorijk Egypte! De beroemde tempel van koningin Hatsjepsoet. De bijzondere Horustempel van Edfu. De goed bewaard gebleven dubbeltempel in Kom Ombo, waar heel ongebruikelijk 2 goden werden vereerd. Tempeleiland Philae, de ‘Parel van Egypte’ genoemd. Het tempelcomplex van Abu Simbel, gebouwd door Ramses II in de 13e eeuw voor Christus. De tempelcomplexen van Egypte zullen indruk op u maken!

boek