Rondreis Amazing Thailand met verlenging Sofitel

Kras, Rondreizen, Thailand

22 dagen vanaf 1658.00 euro    

Na uw ontdekking van de miljoenenstad Bangkok en de beruchte River Kwai bridge, gaat u op weg naar het dunbevolkte noorden. Via de centrale laagvlakte met de oude hoofdstad Ayutthaya en het aan de Nan gelegen Phitsanulok naar het hoge noorden waar de omgeving steeds liefl ijker wordt. Ontmoet de bergstammen in het ruige Mae Salong gebergte en het mythische gebied de Gouden Driehoek, waar Laos, Birma en Thailand samenkomen. U valt letterlijk van de ene verbazing in de andere.

Land van de Glimlach
Gezonde nieuwsgierigheid en hartverwarmende gastvrijheid gepaard met brede glimlachen…een ontmoeting met de inwoners van Thailand is altijd plezierig! Niet voor niets wordt Thailand ook wel het ‘Land van de Eeuwige Glimlach’ genoemd. Al na een paar dagen wordt het duidelijk waar deze passende bijnaam vandaan komt! Buiten de vriendelijke bevolking heeft Thailand veel meer. Naast de indrukwekkende hoofdstad Bangkok met haar vele bezienswaardigheden staat Thailand bekend om de ongerepte natuur. Overblijfselen van de roerige geschiedenis spreken tot de verbeelding; ervaar de pracht en praal van de Grand Palace, wandel tussen de ruïnes van de oude koningssteden Ayutthaya en Sukothai en steek te voet de beruchte ‘Bridge on the River Kwai’ over…

Geheimen van de Gouden Driehoek
In het noorden van Thailand ligt de beruchte ’Golden Triangle’ (Gouden Driehoek) aan de brede Mekong-rivier, waar Birma, Laos en Thailand samenkomen. Genietend van de natuur en vergezichten kunnen we hier een van de markten bezoeken die een mystieke sfeer uitstralen. In de ruige bergen ontmoeten we de traditionele Yao en Ahka bergstammen. Door naar Chiang Mai met zijn groene valleien en levendige avondmarkt.

Wuivende palmen
Hua Hin biedt met palmen omzoomde zandstranden. En om volledig tot rust te komen verblijft u de laatste dagen en nachten van de rondreis in het 4-sterren Centara Grand Resort & Villas in Hua Hin.

boek