Rondreis Highlights van Marokko

Kras, Marokko, Rondreizen

15 dagen vanaf 799.00 euro    

Marokko… een land met vele gezichten. Vlakbij Europa gelegen, komt u toch in een geheel andere wereld terecht. De ommuurde kasbahs ademen een mysterieuze sfeer uit. De koperslagers en leerlooiers oefenen nog dagelijks hun oude ambacht op straat uit. De kleurrijke soeks ruiken naar een melange van specerijen. Geniet tijdens deze afwisselende ontdekkingstocht van het alledaagse leven, de hectiek in de steden, de rust op het platteland en de zonnige stranden aan de Atlantische Oceaan.

Mystieke oorden & doolhofachtige medina’s
Stelt u zich eens voor: Marokkaanse steden als mystieke oorden met doolhofachtige medina’s met smalle straatjes en geheimzinnige winkeltjes, duizelingwekkende geuren van vreemde specerijen, koperen artikelen, waterpijpen, kleurrijke tapijten, islamitische gebeden, slangenbezweerders en sprookjesvertellers. Al deze voorstellingen zullen bevestigd worden als u met KRAS.NL naar deze fantastische bestemming reist! Laat u op aangename wijze overdonderen door magisch Marokko en geniet van haar sfeer uit het sprookje van 1001 nacht, haar onuitputtelijke levendigheid en haar bijzondere schoonheid!

Van Sahara tot Atlantische Oceaan
Tijdens de ‘Highlights van Marokko’ zult u niet alleen de koningssteden ontdekken, maar gaat de tocht ook door het Hoge-Atlasgebergte en de Sahara, de grootste zandwoestijn op aarde. We maken uitgebreid kennis met prachtige cederwouden en overnachten tevens in Erfoud, een van de grootste en mooiste oases van Marokko, omringd door meer dan een miljoen palmbomen! Daarnaast laat de badplaats Essaouira u zien dat Marokko trots kan zijn op haar fijne zandstranden. Tijdens de laatste dagen van deze enerverende reis, geniet u in dit pittoreske havenplaatsje van de historische binnenstad, de vele vissersbootjes, de levendigheid in de soeks en de zon aan de Atlantische Oceaan!

boek