Rondreizen Australië

Rondreizen AustraliëHet mooie van een rondreis door Australië, of dat je met een groepsreis of als individuele rondreis is, komt het best naar voren in de diversiteit van het land. Er valt hier van alles te ontdekken en het lijkt er bovendien allemaal even mooi te zijn. Wat dat betreft is het goed om in ieder geval een keer in je leven te kiezen voor de rondreizen door Australië. Dit land dient iedereen gezien te hebben om echt te kunnen oordelen over wat er nu eigenlijk mooi is in de wereld.

Steden in Australië
Tijdens je rondreis is het onder andere interessant om de verschillende steden en bezienswaardigheden van het land te gaan bezoeken. Zo zal je met een groepsreis over het algemeen een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Sydney en Melbourne. Verder is het tijdens uw individuele rondreis bijvoorbeeld een goed idee om eens te gaan kijken in Adelaide, of een bezoek te brengen aan de Kings Canyon. Op die manier kunnen de rondreizen je een uitstekend beeld schetsen van wat er hier allemaal te zien is.

Landschappen in Australië
De rondreis door Australië staat daarnaast in het teken van verschillende landschappen. Door er tijdens uw individuele rondreis voor te kiezen meerdere delen van het land te bekijken bereik je hetzelfde effect als met een groepsreis. Je kunt per trein, of zelfs per vliegtuig, door het land reizen. Zo kun je tijdens de rondreizen door Australië de verschillen binnen dit grote en zeer diverse land gaan ontdekken

Vergelijk reisorganisaties voor het maken van een rondreis door Australië.

Djoser Groepsrondreizen Australië Bekijk rondreizen →

Riksja Travel Australië Bekijk rondreizen →

Sawadee Bekijk rondreizen →

De Jong Intra Rondreizen Australië Bekijk rondreizen →

FOX Groepsrondreizen Australië Bekijk rondreizen →

Meer Reisorganisaties

Bekijk hier video’s over rondreizen Australië.


Een rondreis Australië gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Oceanië

Op zoek naar een reispartner voor je reis naar Australië? Bekijk hier alle oproepen.
[RSSImport display=”5″ feedurl=”http://www.gasamenopreis.nl/rubriek/australie/feed”]


  • Rondreis Aanbiedingen Australië

    Autorondreis Rondje Perth: Pinnacles en Dolfijnen

    7 dagen vanaf 453.00 euro    

    Deze korte autorondreis neemt u mee naar het gedeelte van West-Australië ten noorden van Perth. U kunt o.a. de Pinnacles en het schitterende Shark Bay bezoeken, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

    boek


    Autorondreis Perth zuidwestelijke puntje Australie

    6 dagen vanaf 290.00 euro    

    Deze 6-daagse autorondreis laat u de meest zuidwestelijke regio van Australië zien. U kunt o.a. Margaret River verkennen, prachtige karri bossen bij Pemberton en het historische Albany.

    boek


    Autorondreis Launceston Hobart De Westkust van Tasmanie

    6 dagen vanaf 273.00 euro    

    Een autoreis door West-Tasmanië. Vanaf Launceston reist u naar het Cradle Mountain-Lake St Clair National Park, het bekendste nationale park van Tasmanië. Via de voormalige strafkolonie Strahan reist u naar de


    Autorondreis Launceston Hobart De Oostkust van Tasmanie

    6 dagen vanaf 470.00 euro    

    Deze autorondreis neemt u mee langs de hoogtepunten van de oostelijke helft van het prachtige eiland Tasmanië: van Launceston naar het Freycinet National Park, eventueel naar Port Arthur om te eindigen in Hobart.


    Autorondreis Rondje Cairns: Tropisch Queensland

    7 dagen vanaf 454.00 euro    

    Vele mensen hebben wel eens van Cairns gehoord en van het Great Barrier Reef. Maar de tropische omgeving van Cairns biedt ware en charmante plaatsjes vol historie.

    boek


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Australië »