Rondreizen Costa Rica

Rondreizen Costa RicaCosta Rica is de laatste jaren erg populair als rondreis land. Niet gek natuurlijk, want het land van de eeuwige lente heeft de reiziger veel te bieden. Je kunt hier het hele jaar door genieten van de prachtige flora en fauna in diverse natuurgebieden.Ook worden er plaatselijk diverse excursies georganiseerd, zoals jeepsafari’s en junglekanalen tochten. En wanneer je na een avontuurlijke rondreis graag even wilt uitrusten, dan bieden de prachtige witte stranden aan de kust voldoende mogelijkheden.

Rondreis gebieden Costa Rica

De hoofdstad San José is natuurlijk vaak het startpunt van groepsreizen en individuele rondreizen Costa Rica. Vanuit deze stad kun je excursies maken naar de vulkaan Irazu en de Orosivallei. Verder het binnenland in vind je veel nationale parken, waar je misschien nog de Bribri indianen tegen kunt komen. Ook in het zuiden van Costa Rica vind je veel nationale parken met diverse uitgestrekte valleien en koffieplantages. Ook hier kun je je rondreis combineren met een strandbestemming, Playa Manuel Antonio is hier één van de bekendste.

Bekijk hier video’s over rondreizen Costa Rica.


Een rondreis Costa Rica gemaakt? Deel hier je reiservaringen.

Zuid Amerika


  • Rondreis Aanbiedingen Costa Rica

    Fly drive Costa Rica Pura Vida

    17 dagen vanaf 1679.00 euro    

    Een prachtige individuele rondreis per huurauto, waarbij u uitgebreid kennis kunt maken met het veelzijdige en ongerepte Costa Rica! De flora en fauna zullen u verbazen. Felgekleurde kikkertjes, schattige aap


   • RSSAlle Rondreis Aanbiedingen Costa Rica »