Amerika

Kenai Fjords National Park Cruise

1 dagen vanaf 0.00 euro    

Tijdens deze dagcruise maakt u kennis met één van de mooiste fjorden van Alaska. Ervaar het wonderlijke schouwspel van gletsjers, ijsbergen en fjorden van Kenai Fjords National Park.

boek

Gouden Cirkel van IJsland

1 dagen vanaf 0.00 euro    

Dag tour vanuit Reykjavik naar de beroemdste plekjes van IJsland. U bezoekt de waterval Gullfoss, heetwaterbronnen van Geysir en Nationale Park Thingvellir.

boek

Wonderen van Reykjanes en Blue lagoon

1 dagen vanaf 0.00 euro    

Wilt u het mooist van Reykjanes schiereiland ervaren? Deze tocht brengt u naar warmwaterbronnen,lavavelden,hoge kliffen met vuurtorens en de Blue Lagoon.

boek

Everglades Safari Park Tour

1 dagen vanaf 21.00 euro    

Maak kennis met het Everglades National Park. Na Yellowstone het grootste nationaal park van Amerika, gelegen in de zuidwestelijke punt van de staat Florida.

boek

333Pure: Spirituele Voodoo Wandeling New Orleans

1 dagen vanaf 25.00 euro    

New Orleans heeft naast Jazz & Blues ook een mystieke kant; voodoo. U kunt hier dan ook een heuse voodoo avond wandeling maken naar plekken waar mysterieuze waarnemingen zijn geweest.

boek

De magie van Antelope Canyon

1 dagen vanaf 35.00 euro    

Verscholen in de woestijn bij het plaatsje Page treft u een waar natuurwonder. Ontdek de kleuren pracht van Antelope Canyon.

boek

333Trendy: Sunset Cruise Key West

1 dagen vanaf 39.00 euro    

Ontdek waarom de zonsondergang van Key West zo beroemd is! Geniet van de idyllische omgeving in het meest zuidelijke eiland van de Florida Keys.

boek

Jazz Lunch Cruise op de Mississippi

1 dagen vanaf 40.00 euro    

Terwijl de oevers van de Mississippi aan u voorbij glijden, kunt u genieten van een heerlijke lunch en de melodieuze Jazz klanken.

boek

City Tour Miami

1 dagen vanaf 40.00 euro    

Tijdens deze stadstour bezoekt u de meest interessante wijken van Miami en komt u meer te weten over Florida’s meest bruisende stad.

boek

333Trendy: Biscayne Bay Cruise

1 dagen vanaf 41.00 euro    

Een cruise over Biscayne Bay, een prachtige baai die Downtown Miami scheidt van Miami Beach. U vaart langs de indrukwekkende skyline van Downtown Miami.

boek