Nieuw-Zeeland

Kennismaking met Stewart Island

1 dagen vanaf 27.00 euro    

Ga op verkenningstocht in Oban en de omliggende baaien. Uw lokale gids vertelt u over het leven op Stewart Island, de geschiedenis, de flora en de fauna.

boek

Zealandia nachttour

1 dagen vanaf 45.00 euro    

Bezoek het Zealandia Wildlife Sanctuary, met vele endemische bedreigde diersoorten in het wild, zoals de schattige kiwi. U gaat op nachtsafari om al wandelend door de bush op zoek te gaan naar deze speciale dieren.

boek

Stadsexcursie Auckland

1 dagen vanaf 45.00 euro    

Tijdens deze Auckland excursie zult u niet alleen de hoogtepunten van de stad zien, maar ook enkele vulkanen, meer leren over de geschiedenis en een glimp opvangen van het dagelijkse leven.

boek

Zwemmen met dolfijnen

1 dagen vanaf 55.00 euro    

Er wonen in de Bay of Islands het hele jaar door dolfijnen en soms ook walvissen, orka’s en pinguïns, dus een cruise om deze dieren en dan met name dolfijnen te spotten is erg geliefd. U heeft

333Pure: Kajakken bij Cathedral Cove

1 dagen vanaf 66.00 euro    

Cathedral Cove is een van mooiste en bekendste plekjes van het Coromandel schiereiland. Tijdens deze kajaktocht zult u verborgen hoekjes en gaatjes verkennen waar u anders nooit zou kunnen komen.

boek

Hobbiton Filmset Tour

1 dagen vanaf 68.00 euro    

Bent u een fan van de Lord of the Rings films en / of The Hobbit films, bezoek dan Hobbiton en zie waar de filmopnames zijn gemaakt van Hobbiton voor deze films.

boek

Abel Tasman National Park

1 dagen vanaf 73.00 euro    

Het Abel Tasman Nationaal Park is een oogverblindend nationaal park met verlaten, gouden stranden aan diep turkoois water en groen regenwoud. Maak hier een cruise per catamaran en een schitterende wandeling.

boek

Auckland Wilderness Experience

1 dagen vanaf 87.00 euro    

Auckland is de grootste stad van het land. Buiten de stad is echter een prachtige ruige natuur te vinden. Tijdens deze excursie zult u deze schitterende omgeving gaan verkennen.

boek

333Pure: Maori, volk van het land

1 dagen vanaf 89.00 euro    

Maak kennis met het leven van de Maori van toen, maar ook in het heden. Leer over hun cultuur en levenswijze, stel vragen, beleef een traditioneel hangi diner en maak een avondwandeling door het regenwoud.

boek

Whale Watch Kaikoura

1 dagen vanaf 91.00 euro    

Cruise vanaf Kaikoura om de reuzen van de zee te zien, de indrukwekkende walvissen. Deze komen hier namelijk het hele jaar door voor. Ook kans om andere dieren te zien als dolfijnen, zeehonden en de koningsalbatros.

boek