Thailand

Bann Pantai Resort

10 dagen vanaf 0.00 euro    

Een strandvakantie voor iedereen die graag wil uitrusten in een exotische omgeving. Het kleinschalige boetiekresort Bann Pantai is gelegen in een prachtige tropische tuin. Vanuit het resort heeft u uitzicht op het strand.

boek

Khantoke Diner

1 dagen vanaf 19.00 euro    

In Chiang Mai kunt u een traditioneel Khantoke diner bijwonen. U zit op kussens op de vloer en het diner wordt geserveerd op een laag, rond tafeltje. In het oude Koninkrijk Lanna werd het diner op deze

Fietsen in Chiang Mai

1 dagen vanaf 30.00 euro    

Ervaar het Thaise platteland per fiets! U fietst over rustige landweggetjes, ziet ruïnes van de voormalige hoofdstad van Lanna, bezoekt een lokale school en markt en kunt lokale lekkernijen uitproberen.

boek

Fietsen in Bangkok – Colours of Bangkok

1 dagen vanaf 30.00 euro    

Fietsen in Bangkok: een waar avontuur voor jong en oud waarvoor geen bijzondere vaardigheden zijn vereist!

boek

Koh Samui Tour

1 dagen vanaf 32.00 euro    

Naast de prachtige stranden heeft Koh Samui een aantal leuke bezienswaardigheden te bieden. Tijdens deze tour bezichtigt u o.a. de Big Buddha, Grandfather & Grandmothers Rock en de Namuang waterval.

boek

River Kwai

1 dagen vanaf 32.00 euro    

Dagexcursie naar de beruchte River Kwai met een bezoek aan de drijvende markt, de beroemde brug over de rivier Kwai, het Jeath museum en de oorlogsbegraafplaats.

boek

Doi Suthep Tempel, Hmong Bergstam en Nijverheidsfabriekjes

1 dagen vanaf 37.00 euro    

Deze dagtour begint met een bezoek aan de beroemdste tempel van Chiang Mai, Doi Suthep. Deze tempel is gelegen op de top van een berg en van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving.

boek

Koken in Chiang Mai

1 dagen vanaf 38.00 euro    

De vele geuren en kleuren van de ingrediënten die worden gebruikt in de Thaise keuken prikkelen altijd weer de zintuigen! Leer nu zelf de geheimen van Thaise keuken kennen!

boek

Fietsen in Bangkok – China Town

1 dagen vanaf 41.00 euro    

Ontdek het echte China Town: per fiets! Al fietsend door smalle steegjes komt u langs kraampjes met kleurrijke spullen, van horloges tot tassen en van vers fruit tot gebakken vis. Eén ding is zeker: u kijkt uw

De Baai van Phang Nga

1 dagen vanaf 42.00 euro    

Ontdek de schoonheid van de Phang Nga baai! De meer dan 100, meestal onbewoonde, paradijselijke eilanden en magnifieke kalkstenen rotsformaties die uit de baai omhoog rijzen geven u een overweldigende indruk van de schoonheid van deze regio.