Vietnam

Kookworkshop Hoi An

1 dagen vanaf 34.00 euro    

Aan de rand van Hoi An ligt een klein dorpje, waar u een kookworkshop krijgt. Hier leert u van een enthousiaste kok om met verse, lokale ingrediënten enkele traditionele gerechten van Hoi An te bereiden.

boek

Fietstour Hoi An

1 dagen vanaf 37.00 euro    

Leer het lokale leven van Hoi An en omgeving kennen terwijl u van de gebaande paden af gaat en in de prachtige omgeving fietst.

boek

333Pure: Het Lokale Leven bij Hoi An

1 dagen vanaf 40.00 euro    

Aan de rand van Hoi An ligt een charmant dorpje, gespecialiseerd in het verbouwen van groenten. Leef en werk een dagje samen met de inwoners van dit dorpje om het lokale leven te leren kennen.

boek

Lady Hau Dinercruise

1 dagen vanaf 42.00 euro    

Ontsnap aan de drukte van de stad voor een speciaal diner. Terwijl u over de Saigon rivier vaart, kunt u genieten van een heerlijk diner bestaande uit Vietnamese en westerse gerechtjes.

boek

Historie van Hue

1 dagen vanaf 53.00 euro    

U maakt kennis met de keizerlijke citadel van Hue, die een mooi inzicht geeft in het keizerlijke leven van weleer. Vervolgens bezoekt u de Thien Mu Pagode met een karakteristieke toren.

boek

333Pure: Workshop Maak Uw Eigen Lampion

1 dagen vanaf 57.00 euro    

Wanneer u door Hoi An loopt, ziet u overal gekleurde lampionnetjes hangen, die vooral in de avond voor een gezellige sfeer zorgen. Tijdens deze workshop maakt u op traditionele wijze uw eigen lampion.

boek

My Son – Tempels uit de Champa dynasty

1 dagen vanaf 60.00 euro    

Bezoek de mysterieuze oude Cham ruïnes die verspreid liggen door het landschap nabij My Son. Hier vindt u ook de oude Cham torens, gebouwd in de 4e eeuw!

boek

333Pure: Street food tour Hanoi

1 dagen vanaf 66.00 euro    

Tijdens deze wandeltour met gids door de oude wijk van Hanoi gaat u de lekkerste lokale Vietnamese gerechtjes proeven op verschillende locaties.

boek

Stadstour Ho Chi Minh Stad

1 dagen vanaf 69.00 euro    

Tijdens deze dagtour krijgt u een goed beeld van deze grootste stad van Vietnam. Ho Chi Minh Stad is een stad met vele contrasten; straatverkopers met fruit, moderne bars en winkels wisselen elkaar af.

boek

Kookworkshop Ho Chi Minh Stad

1 dagen vanaf 80.00 euro    

Met deze excursie heeft u uw ultieme souvenir geregeld! Na deze workshop kunt u enkele traditionele Vietnamese gerechten zelf maken, zodat u thuis nog eens de Vietnamese sferen kunt oproepen en herbeleven…

boek