Safari Highlights of Kenia inclusief strandverlenging

duurzame reis, Kenia, Kras

16 dagen vanaf 1958.00 euro    

Safaritochten door de talloze fantastische natuurparken van Kenia staan garant voor veel “oh’s” en “ah’s”. Opgewonden stoten reisgenoten elkaar aan om een kudde giraffen aan de horizon aan te wijzen. De chauffeur weet razendsnel de weg naar deze dieren te vinden, zodat ze van dichtbij bewonderd kunnen worden. Deze gamedrives zijn de absolute hoogtepunten van een reis door Kenia en ze zorgen dan ook voor onvergetelijke reiservaringen waar u nog vaak aan terug zult denken!

Hakuna Matata!
‘Hakuna Matata’ is voor de Kenianen het ‘no worries’ dat Australiërs zo graag verkondigen. Deze uitdrukking in het Swahili betekent zo veel als: heb geen zorgen, geniet van het leven, alles komt goed. Zonder moeite zult u deze ontspannen levensvisie overnemen van de altijd breeduit lachende Kenianen, die hun gasten uiterst vriendelijk tegemoet treden. Wat fijn om hier te reizen en u zo hartelijk welkom te voelen! En genieten van het leven, dat is geen probleem in het prachtige Kenia. Kenianen vinden het geweldig als u een klein mondje Swahili spreekt, dus we willen u een lesje ‘Swahili voor beginners’ niet onthouden. ‘Jambo’ betekent ‘Hallo’. Met ‘Asante sana’ bedankt u iemand hartelijk. Wenst u uw reisgenoten welterusten na weer zo’n fantastische reisdag, dan doet u dit met ‘Lala salama’. En neemt u met een beetje pijn in uw hart afscheid van Kenia, haar dieren en haar hartelijke bewoners, dan zegt u ‘Tutaonana’… oftewel: wij zien elkaar opnieuw. Een mooie gedachte, nietwaar?

De Afrikaanse zon
Aan het einde van deze prachtige rondreis gaat u naar het 3-sterren Severin Sea Lode, waar u nog 7 nachten verblijft (inclusief ontbijt en diner). Het hagelwitte zand voelt heerlijk zacht onder uw blote voeten. De Indische Oceaan is aangenaam warm. Uw ontdekkingsreis door Kenia sluit u ideaal af aan het strand ten noorden van de havenstad Mombasa. Hier wuiven de palmen op de zeebries. Aan het hotelzwembad kunt u nog even heerlijk nagenieten van alle bijzondere ontmoetingen met mens en dier!

boek