Sumatra, Java en Bali met verblijf in Dynasty Resort

Indonesie, Kras, Rondreizen

20 dagen vanaf 1699.00 euro    

Welkom in het betoverende eilandenrijk Indonesië met haar regenwouden, machtige vulkaantoppen, groene theeplantages, koloniale steden en eeuwenoude mystieke tempels! We nemen op Sumatra het uitzicht over het Tobameer in ons op. Op Java aanschouwen we de adembenemend mooie zonsopgang boven de heilige Bromo vulkaan en bekijken we natuurlijk de wereldberoemde Borobudur. Tot slot genieten we na op het traditierijke godeneiland Bali. Dat worden onvergetelijke reiservaringen tijdens deze schitterende rondreis!

Ongerepte natuur
Bent u op zoek naar pure en ongerepte natuur, dan is Sumatra de ultieme reisbestemming. Uitgestrekte theeplantages waar we genieten van de groene omgeving en de serene rust die hier heerst. Wellicht zien we onderweg nog wel theepluksters aan het werk! De prachtige jungle waar kleurrijke bloemen prachtig contrasteren tegen het groene decor van lianen, palmen en varens. Op zoek naar orang-oetans in Bukit Lawang. Of de machtige vulkaantoppen in de bosrijke omgeving van Bukkuttingi. Ook een boottocht aan het Tobameer met bezoek aan kleine authentieke dorpjes mag op deze prachtige reis niet ontbreken. Een bestemming om nooit meer te vergeten!

Met een Nederlands tintje
Jakarta, het voormalige Batavia staat bol van geschiedenis met een Nederlands tintje! Loop over de ouderwetse Hollandse klinkers op het indrukwekkende Fatahillah-plein met haar koloniale gebouwen. Bekijk het stadhuis wat veel weg heeft van het stadhuis in Amsterdam en breng een bezoek aan het Nationale Museum, het oudste museum van Indonesië. En niet te vergeten de VOC pakhuizen aan de haven van Jakarta. Ook buiten Jakarta vinden we de Nederlandse geschiedenis, als in Bogor, het voormalige Buitenzorg met haar prachtige botanische tuinen. Geniet van deze smeltkroes van stijlen en culturen!

boek