Er zijn heel veel leuke plekken in Nederland die je nog kunt ontdekken. Het kan daarom heel leuk zijn om een weekend lang met de auto rond te rijden. Je gaat dan naar verschillende plekken en ziet op die manier heel veel leuke stukken van Nederland. Je kunt dan s avonds naar een hotel gaan om daar een nachtje te slapen.

Waar kun je een auto huren

Als dit klinkt als iets wat je heel graag wilt doen maar je je geen eigen auto hebt, dan kun je een auto huren voor een weekend. Dit kan bij verschillende bedrijven, als je zou kiezen voor Greenwheels huur je niet echt een auto, maar deel je hem met anderen. Wat je doet met een autodelen is dat je er eentje ophaalt van een bepaalde plek. Meestal staan de Greenwheels auto’s in de buurt van een station. Je hebt de auto van te voren gereserveerd met de app en kunt hem dan ophalen. Je opent de auto ook door middel van de app en kunt er op die manier mee weg rijden. Het voordeel aan Greenwheels is dat het vaak een stuk goedkoper is dan een auto huren. Ook zit je niet vast aan bepaalde tijden waarop je de auto weer moet terugbrengen. Dit kan erg fijn zijn als je rustig een weekend weg wilt.

Langs grote steden

Je kunt ervoor kiezen om je route langs meerdere grote steden te laten gaan. Deze kun je dan allemaal een voor een bezoeken. In de grote steden zijn er vaak verschillende dingen die je kunt doen. Zo zijn daar vaak meerdere musea en kun je daar natuurlijk ook shoppen. Je kunt in de stad ook lekker op het terras gaan zitten.

Ga op zoek naar unieke plekken

Wat je ook zou kunnen doen is een route langs verschillende minder bekende plekken. Hier zou je hele leuke nieuwe plekken kunnen ontdekken. In het tulpenseizoen is het bijvoorbeeld heel leuk om hier eens naartoe te rijden. Dit is een prachtig plaatje om ook eens gezien te hebben. Ook naar bepaalde drive thru restaurants rijden kan heel leuk zijn. 

Leuke routes om te rijden

Er zijn een aantal routes door Nederland die heel mooi zijn om te rijden. Vaak is er dan ook wel wat te doen op de plekken waar je langs rijdt, maar dat is niet waar het echt om draait. Het kan nog een beste uitdaging zijn om zo’n mooie route uit te stippelen. Gelukkig zijn er al een hele hoop mogelijke routes te vinden die je zou kunnen rijden. Zo zijn er mensen die dit al voor je hebben uitgezocht en hoef je alleen de juiste bronnen raad te plegen.