Het is niet voor iedereen weggelegd. Waarschijnlijk vinden de meeste mensen dit niet eens heel belangrijk. Camera beveiliging kan echter wel voor veel mensen een uitkomst zijn. Omdat ik dit zelf onlangs ook heb aangeschaft wil ik het graag met jullie hebben over mijn redenen. Wij wonen namelijk aan een drukke weg waar altijd tijdens de jaarwisseling veel rumoer is. Ik weet best dat er dit jaar tijdens de jaarwisseling een stuk minder geweld en vuurwerk zal zijn. Maar laatst besefte ik mij wel dat het misschien hoog tijd wordt om toch camera beveiliging aan de voorkant van het huis te kopen. Politie en politici in en om onze regio verwachten namelijk dat er dit jaar minsten net zo veel schade zal worden aangericht. Vanwege het korte lontje dat iedereen heeft. Omdat er nogal een aantal waardevolle auto’s voor de deuren van mij en mijn buren staan hebben wij camera beveiliging gekocht.

 

De belangrijkste reden voor camera beveiliging

De belangrijkste reden waarom ik nu camera beveiliging neem is vanwege het verwachte rumoer tijdens oud & nieuw. Wij zaten al meerdere jaren erover na te denken om camera beveiliging aan te schaffen voor in de voortuin. Er zijn nooit eerder echt incidenten gebeurt maar soms zijn wij wel door het oog van de naald gegaan. Het enige probleem met camera beveiliging aan de voorkant van een huis is de privacy van andere mensen. Zeker als je met deze camera beveiliging zicht het in iemands woonkamer. Daarom hebben wij nooit eerder gekozen voor camera beveiliging omdat niet iedereen in de wijk hier even blij mee is. Ondertussen gaat iedereen toch wel de voordelen zien van camera beveiliging. We zien namelijk het geweld en schade steeds dichterbij komen. De meeste buren vinden het nu veel belangrijker om met camera’s de straat te beveiligen.

 

Privacy

Zelf moet ik heel eerlijk zeggen dat ik nooit echt het gezeur rond privacy heb gesnapt als het gaat om camera in en rondom huizen. Als ik in de ochtend in mijn onderbroek in de woonkamer sta maak ik mij er veel eerder druk om of de buurman mij kan zien, in plaats van de camera van de buurman. Ik snap best dat een camera dingen opneemt en dat ik in mijn mooi onderbroek dan opgenomen ben. Maar hier lig ik niet wakker van. Zulke rare dingen gebeuren er toch niet in mijn wijk. Gelukkig zijn mijn buren er ook zo over gaan na denken. Want net zoals ik, kopen nu veel meer camera beveiliging bij ons in de buurt. Mocht er dan iets geks gebeuren tijdens deze jaarwisseling, zijn wij goed voorbereid.